(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2019)
Більшість країн (включаючи Індонезію) стикаються з погрозами, що мають доволі радикальний характер. Глобальні радикальні групи докладають багато зусиль для поширення своїх дій. Одним із шляхів є використання глобальної мережі Інтернет. Студентська молодь є одним з основних об’єктів такого впливу, що не несе жодного позитивного навантаження. Така діяльність чинить надзвичайно негативний вплив та має скеровуватися соціальною політикою, бути серйозно вирішена урядом Індонезії й потребує підтримки освітніх закладів для протидії радикалізації. Освітній заклад міг би сприяти протидії радикалізації через процес викладання і навчання або навчальну програму, а також за допомогою громадських робіт. Фонд Алкхайраат є одним з впливових фондів у провінції Центральний Сулавесі, Індонезія, який має освітні установи у формі державної школи, університету, розташовані в Сулавесі, Малуку і Папуа. У результаті досліджень, проведених якісними методами, з’ясовано, що Алкхайраат здійснив дії щодо боротьби з радикалізацією шляхом подолання з образами, проти ідеології та протидії мобілізації, булінгу. Як правило, заходи проводилися в громаді через Дава. Крім того, особливо для протидії радікалізаціі, що здійснюється за допомогою виховання характеру й вимагає впровадження навчального плану для Алкхайраат, який складається PB Алкхайраат і повинен застосовуватися всією організацією під PB Алкхайраат. Здійснення протидії радікалізаціі Алкхайраатом дозволило запобігти посиленню цього явища завдяки впровадженню місцевого навчального плану по контенту (Муатан Локал / Мулок) Алкхіраата в державній школі, ісламській школі, школі-інтернаті та університеті. Відповідно до зусиль уряду Індонезії з розроблення формування характеру на основі навчальної програми для освітнього закладу, навчальна програма Alkhairaat могла б стати моделлю для формування характеру на основі навчальної програми як заходи для боротьби з радикалізацією. Ця модель може бути реалізована на національному та глобальному рівнях по всьому світу.