(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2019)
Стаття присвячена теоретичному аспекту соціальної відповідальності бізнесу. Розглядаються витоки концепції соціальної відповідальності шляхом досліджень та аналізу класичних і сучасних наукових шкіл, а також структурного аналізу та теоретичних понять. Автори представляють фактори, що впливають на зростаюче значення соціальної відповідальності бізнесу у суспільстві та проблеми грузинського й українського бізнесу на шляху до формування соціально відповідальної поведінки.