(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розкрито сутність людського потенціалу як основного джерела економічного зростання, його місце і роль у забезпеченні соціально-економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності країни, а також висвітлено особливості його формування в сучасних умовах. Запропоновано проблемний підхід до подолання негативних чинників і загроз на шляху розвитку людського потенціалу.