(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто особливості комерційної діяльності посередників в умовах ринкової економіки. Надано характеристику основних видів посередницької діяльності у таких сферах, як: фінансове, страхове, інформаційне, комерційне посередництво та посередництво у каналах просування. Визначено, що посередницька діяльність є універсальною рисою всіх агентів ринкової економіки.