(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто основні показники соціально-економічного розвитку регіональних кластерів для вивчення рівня їх економічної безпеки. Обґрунтовано необхідність і доцільність дослідження регіональної економічної безпеки саме на основі динаміки соціально-економічних показників розвитку регіонів. Визначено подальші напрями дослідження.