(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто проблему державного регулювання сфери безвідходного виробництва в АПК. Обґрунтовано необхідність забезпечення ефективної державної регуляторної політики безвідходним агропромисловим виробництвом для подолання кризових явищ у сфері поводження з відходами АПК та забезпечення подальшого інтенсивного розвитку агропромислового виробництва. Визначено основні напрями реалізації політики держави у сфері безвідходного виробництва в АПК.