SOCIAL AND ECONOMICAL CHALLENGES OF TOURISM DEVELOPMENT IN UKRAINE (Economics and region, 2016)
Розглянуто питання розвитку туризму в Україні, перспективи й напрями підвищення показників діяльності цієї сфери. Визначено основні показники, які повинні застосовуватися для моніторингу стану туризму та здійснення прогнозування його розвитку.
Keywords: tourism; development; challenges; social and economic indicators; legislation