КЛІЄНТСЬКИЙ МОДУЛЬ АНОНІМНОГО ДОСТУПУ ДО SCP-ECG ФАЙЛУ КАРДІОГРАМИ У СХОВИЩІ ВО „МЕДГРІД“

  • Михайло Андрійович Мельник

Анотація

У статті розглянуто вирішення проблеми організації анонімного доступу до файлу електрокардіограми, що зберігається у розподілених сховищах віртуальної  організації  (ВО) „Медгрід“,  за QR-кодом електрокардіограми. Для забезпечення доступу користувача до файлу необхідно декодувати QR-код, завантажити файл кардіограми на локальне сховище обчислювальної машини користувача і відобразити вміст файлу. До якості візуалізації висуваються високі вимоги, оскільки від побудованого за вмістом файлу зображення може залежати діагноз, котрий поставить лікар. Вирішення вищеописаної проблеми полегшить і пришвидшить доступ до кардіограм у сховищах ВО „Медгрід“.

Ключові слова:

Медгрід, грід-технології, популяційні дослідження, QR-код, електрокардіограма, візуалізація електрокардіограми, SCP-ECG.
Опубліковано
2014-12-15
Як цитувати
Мельник МихайлоАндрійович Клієнтський модуль анонімного доступу до scp-ecg файлу кардіограми у сховищі во „медгрід“ / МихайлоАндрійович Мельник // Новітні інформаційні системи та технології. – Полтава: ПНТУ, 2014. – Т. (1). – Режим доступу: https://journals.nupp.edu.ua/mist/article/view/474 (дата звернення: 23.04.2024).