РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОБЛІКУ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ТИПУ

  • О. Б. Одарущенко
  • Б. О. Івахнов

Анотація

У статті розглянуті методи розробки сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу. Мета роботи полягає в розробці сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу із обмеженим обсягом функцій, що дозволить ефективно та зручно проводити щоденні операції користувачем. Методи розробки включають вивчення матеріалу, використання об'єктно-орієнтованого програмування, робота з базами даних MySQL.

Опубліковано
2018-06-18
Як цитувати
Одарущенко О.Б. Розробка системи обліку діяльності закладу ресторанного типу / О.Б. Одарущенко, Б.О. Івахнов // Новітні інформаційні системи та технології. – Полтава: ПНТУ, 2018. – Т. (8). – Режим доступу: https://journals.nupp.edu.ua/mist/article/view/1591 (дата звернення: 19.04.2024).